Aandacht voor jou

Gericht op positiviteit

Beproefde aanpak

Coaching: olie voor jouw motor

Coaching is een uiterst effectieve manier om je motor optimaal te laten draaien. Door de juiste doelen te stellen, behaal je de resultaten die je wenst.

Onze coaches zijn praktisch ingestelde mensen  die op een no-nonsense manier reflecteren op je functioneren. Ze creeren bewustwording die noodzakelijk is om zaken doeltreffend aan te pakken.

We bieden persoonlijke coaching volledig gericht op jouw ontwikkeling. Ben je zelfstandig ondernemer of coach binnen je bedrijf? Dan sta je in Coach de coach zelf weer eens helemaal centraal. Ook directieleden zijn met  Directiecoaching  aan het juiste adres bij Hermonde. Voordelig en overzichtelijk gebruikmaken van onze coaching kan via ons Coach-abonnement.

Aan de slag

Interesse om door een professionele coach begeleid te worden?

Werkwijze

Als je graag aan jouw persoonlijke ontwikkeling wilt werken, is het belangrijk dat je je op jouw gemak voelt bij de coach. Het kan best een zoektocht zijn naar de geschikte coach. Wij maken het je daarom graag gemakkelijk: aan de hand van jouw aanvraag kijken we welke coach er op voorhand het best lijkt te matchen. We nodigen je dan graag uit op onze locatie in Bennekom om vrijblijvend en kort kennis te maken. Na dit gesprek kan je dan goed afwegen of Hermonde de juiste partner voor jou is.
Als we gaan samenwerken bepalen we in de intake jouw concrete doelstelling(en).
Meestal hebben we 6 tot 8 sessies van 2 uur nodig om tot een goed resultaat te komen. De interval tussen de sessies is ongeveer 2 weken. Een ander tijdspad of frequentie is uiteraard bespreekbaar.

Aan de slag

We kijken er naar uit om samen met jou te werken aan jouw ontwikkeling.
Vraag hier een gratis kennismaking.

Locatie

Ons pand in Bennekom ligt verscholen in het bos op landgoed De Born. Het is een inspirerende locatie en een aangename leeromgeving.