Stel jij je beschikbaar om tijdelijk hulp te bieden?

Wil jij helpen om zo snel mogelijk af te zijn van deze crisis? Meld je dan aan zodat wij je kunnen koppelen met een organisatie die jouw hulp goed kan gebruiken! Wij brengen je dan graag in contact met mensen en organisaties die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Tijdelijk zijn wij een coördinatiecentrum om mensen die nu beschikbaar zijn en organisaties die het hard nodig hebben, bij elkaar te brengen. Dit is geheel kosteloos; wij willen iets bijdragen.

Ik wil helpen

  Uw naam

  E-mail

  Telefoon

  Woonplaats - Vanuit waar

  Mobiliteit - Hoeveel kilometer kunt u maximaal afleggen?

  Op welke manier zou u kunnen en willen helpen?

   

  *Wij gebruiken uw gegevens enkel voor het bovenstaande doel.

  Als Academie voor Leiders hebben wij positiviteit hoog in het vaandel staan. Gelukkig zijn er ons al velen voorgegaan, maar ook wij bieden vrijwillig onze diensten aan, daar waar het hard nodig is. Wij willen nog een stap verder gaan, namelijk: tijdelijk richten we een coördinatiecentrum in om mensen die nu beschikbaar zijn en organisaties die het hard nodig hebben, bij elkaar te brengen. Dit doen we kosteloos. Het is onze manier om iets te willen doen in deze crisistijd. Laten we deze tijd samen de juiste invulling geven.

  Wij wensen iedereen sterkte en wijsheid in deze bijzondere tijd.

  Wat doen wij met uw gegevens?

  De gegevens gebruiken we uitsluitend voor deze tijdelijke actie. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, nemen we contact met u op over het verdere verloop.

  Waarom doen wij dit?

  Wij willen zoveel mogelijk ondersteuning bieden op de manier die ons past. Om zo snel mogelijk de crisis afgewend te hebben. Want dat is ons belang als mens en als bedrijf.