Bep is afgelopen september, met drie andere deelnemers, gestart met het traject focus op leiderschap. Kritisch naar jezelf kijken, experimenteren met verschillende inzichten en aanscherpen van leiderschap om zo te komen tot een sterke focus.

Wat maakt dat jij gestart bent en waar ligt voor jou de focus?

In een snelle en dynamische maatschappij leidinggeven aan mensen, vraagt van mij als leidinggevende dat ik met mezelf in verbinding sta. Nieuwsgierigheid op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het streven naar een hoger bewustzijnsniveau waren voor mij de voornaamste redenen om dit traject aan te gaan. Ik denk dat elke leidinggevende verdient het om aandacht aan zijn of haar persoonlijk leiderschap te geven. Ook is het voor mij leuk om zo’n traject samen met anderen aan te gaan, dat geeft mij een verfrissende blik en helpt me bij het verkrijgen van inzichten.

Tijd en aandacht

De ervaringen gedurende de dagen zijn voor mij mooi en fijn geweest, een goede opbouw van de training door eerst naar mezelf terug te gaan en vanuit daar verder uit te bouwen. Er is voldoende tijd en aandacht voor alle deelnemers. Ik ervaar ook dat het proces van de groep mijn persoonlijke proces ondersteund. Met een goede mix van doen en reflecteren kan ik het gene eruit halen wat voor mij van toegevoegde waarde is.

Wat is je het meest bijgebleven?

De eigenschappen van effectief leiderschap van Covey is iets waar ik elke dag weer op terug kan vallen. Alle modellen die voorbij gekomen zijn geven me praktische handvaten om verder te ontwikkelen. Die handvaten kan ik de rest van mijn leven toepassen.

Met een goede mix van doen en reflecteren kan ik het gene eruit halen wat voor mij van toegevoegde waarde is.

Goede sfeer

De aanpak is gedegen en professioneel en er is een goede sfeer. De locatie in het bos is inspirerend en de dagen zijn goed verzorgd. De trainers zijn deskundig en weten het proces goed te leiden. Ik ervaar dat de trainers vol vertrouwen en energie met ons aan de slag gaan om leerdoelen scherper te maken en het optimale eruit te halen.

Zelf aan de slag!

Wil je meer weten over de training? Benieuwd naar wanneer het volgende traject start? Kijk op deze pagina:

Eerlijk, creatief en leiderschap: Dat heeft Bep teruggekregen van haar mede deelnemers