Ik werk als webdeveloper voor Ticketcounter. Wij verzorgen de ticketing van onze klanten zoals dierentuinen en pretparken. In mijn werk heb ik korte lijntjes met het support team. Ik maak samen met hen ticketing oplossingen voor onze klanten. De laatste tijd begon ik wat frictie te voelen tussen mij en een deel van het support team.
Samen met mijn leidinggevende ben ik toen op zoek gegaan naar coaching.

Toen ik via werk coaching aangeboden kreeg was ik sceptisch, ik verwachte alleen maar onduidelijke tegeltjeswijsheden of termen zoals ‘mindfulness’, die niet zouden aansluiten bij mijn werk als front-end developer. Dit bleek een totaal verkeerd beeld te zijn, na mijn kennismakingsgesprek met Joris veranderde mijn beeld al snel. De sessies waren duidelijk en behulpzaam. Dankzij duidelijke begeleiding en door gebruik van zelfreflectie kon ik goed naar mezelf kijken en zien waar ik mezelf kon verbeteren.

Het heeft me uiteindelijk veel opgeleverd. Verbetering van de communicatie met collega’s op het werk, ik kan beter prioriteiten stellen binnen en buiten werk en ik heb meerdere praktische zelfreflectie methodes geleerd.

Tijdens coachsessies maken we ook veel gebruik van het mooie bos om ons heen.