Dit kan weleens jullie ultieme heisessie worden. Na maanden van online teamsessies met ruimte voor creativiteit en reflectie mist er één ding: de synergie die ontstaat van écht samen zijn. Buiten bij elkaar, in een prachtige omgeving; met voldoende afstand. Dat geeft ruimte voor een frisse wind in jullie organisatie om de kaders opnieuw te stellen en de roadmap voor de komende tijd te bepalen.

 

Ruil binnenkort je digitale managementoverleg dus weer even in voor een ‘real life’ bijeenkomst. Hermonde heeft alles in huis om er voor jullie een ultieme heisessie van te maken:

 

  • Een aantal prachtige buitenlocaties;
  • Een inspirerende, prikkelarme omgeving;
  • De juiste begeleiding.

 

Geef jullie leiderschap de ruimte die het nodig heeft.

 

 

Locatie

In deze tijd is het van belang dat je in een ruimte bent waar je veilig kunt samenzijn.
Bij Hermonde kun je zowel binnen als buiten goed vertoeven. Je kunt er zelfs letterlijk ‘de hei op’. Het is gebleken dat onze omgeving echt voor doorbraken zorgt.
Misschien zit er hier wel iets magisch in de grond. Of is het gewoon dat er hier alles ‘klopt’. Kortom een plek waar je wilt zijn en waar je in deze tijd met maatregelen rondom Corona, ook prima kunt zijn.

 

Procesbegeleider

Om in korte tijd veel werk te verzetten is de aanwezigheid van een procesbegeleider van grote meerwaarde. Onze professionals zijn expert in inleven, kaders stellen, luisteren, reflecteren en u scherp houden. We hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van management teams en organisaties met uiteenlopende thema’s. Ons werkveld bevindt zich in vele branches, de bouw, overheid, onderwijs, IT, kinderopvang.