Graag willen we je meenemen door terug te kijken en vooruit te kijken op een opzienbarend jaar. Vol groei, positiviteit en ontwikkeling.

Richting positieve organisaties

Onze missie is om positiviteit te vergroten binnen organisaties. Dat klinkt misschien wat lichtvoetig , maar eigenlijk is het is heel concreet: Positief gedrag en communicatie leidt tot positieve organisatie resultaten.

Afgelopen jaar hebben we een aantal mooie organisaties mogen begeleiden. In de bouwsector, kinderopvang, overheid en gemeenten. Dit doen we in de vorm van advies-, leiderschaps-, ambassadeurstrajecten en individuele coaching.

Coaching

Het begeleiden van organisaties leidt vaak tot het begeleiden van individuen. En dat hebben we het afgelopen jaar met veel plezier mogen doen. Dineke en Joris hebben tientallen mensen begeleidt het afgelopen jaar. Door bijvoorbeeld wandelen in het bos af te wisselen met verdiepende coachsessies. Sessies waarin bewustwording van eigen houding en gedrag voorop staat.

Ons team

Wij hebben zelf ook niet stilgezeten! We hebben ons team versterkt met vier nieuwe enthousiaste gastvrouwen. Nicole werkt nu meer uren voor ons en is toegevoegd aan het ‘kernteam’.

We zijn altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. Joris heeft afgelopen periode een verdiepende opleiding in het trainersvak gedaan.

Binnenkort gaan we zelf de ‘hei’ op, om onze visie op de toekomst weer scherp te zetten.

Deel van het Hermonde team : groepsselfie!
Proosten op een mooi traject Persoonlijk Leiderschap!

We zijn nog volop aan het nagenieten

Met acht deelnemers zijn we vorig jaar gestart met een intensief persoonlijk leiderschapstraject. Hierboven zie je de mooie afsluiting daarvan. We nemen je heel graag mee in de verhalen van Jarno, Jan, Frank en Guno. Zij hebben geschreven over hun ervaringen tijdens het traject.

Frank schrijft: “Een voortdurende confrontatie met mezelf. De Meta-communicatie waarvan ik dacht dat ik dit wel beheerste heeft mijn ogen geopend.”
Jarno deelt daarin: “De visualisatie oefening van mijn eigen afscheid heeft me enorm geraakt. Ik weet nu wie en wat echt belangrijk is in mijn leven. Daar wil ik voor gaan.” 

Horen, zien, denken en zwijgen: De groep Persoonlijk Leiderschap aan het einde van dag vier.

Persoonlijk Leiderschap in 2020

We gaan in september van dit jaar opnieuw een traject persoonlijk leiderschap starten. Daar hebben we enorm veel zin in.

Heb jij interesse om dat samen met een kleine groep professionals te gaan doen? Of ken je iemand die daar geknipt voor is? Dan willen we heel graag met je in contact komen.

Waarom doen we dit?

Positiviteit en positieve verandering aanwakkeren is wat wij het liefste doen. Deelnemers zien groeien en ontwikkeling doormaken. In een kleine, diverse groep professionals uit verschillende organisaties is dat effect optimaal.

Proeven aan het traject tijdens de preview middagen?

Soms wil je eerst kijken en voelen of het traject bij je past. Daarom hebben we op vrijdag 3 april en vrijdag 19 juni een middag ingepland waarin deelnemers kunnen kennismaken met ons en de manier waarop wij trainen. We nodigen je van harte uit om daaraan deel te nemen. 

En waar ben jij nu helemaal mee bezig?

Bezig blijven met ontwikkeling is ons dagelijks werk. En daar zijn we trots op. Zoals Stephen R. Covey zegt, ‘De zaag scherp houden’. Hoewel hij het in zijn boek ‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’ over persoonlijke ontwikkeling heeft, is dit ook van toepassing op een organisatie als geheel. Het is van enorm belang om te blijven reflecteren en soms de vraag te stellen ‘Waar ben ik nu eigenlijk mee bezig?’

Daarom stellen we de vraag nu maar aan jou. Is het dit jaar tijd om eens te reflecteren? En om met persoonlijke of organisatie ontwikkeling aan de slag te gaan? Wij denken graag met je mee!


Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen!

Namens het hele Hermonde team,

Cindy, Dineke & Joris

Geef een reactie