Guno doet mee aan het persoonlijk leiderschap traject dat gestart is in september 2019. Samen met zeven andere deelnemers gaat hij een halfjaar aan de slag. Kritisch naar jezelf kijken, experimenteren met verschillende inzichten en aanscherpen van leiderschap.

Wat is de reden dat jij een persoonlijk leiderschapstraject doet?

Een aantal maanden, voordat de training begon, kreeg ik de brochure in handen. Na deze zorgvuldig doorgenomen te hebben, heb ik me direct aangemeld. Dit heb ik gedaan omdat ik in mijn functie een aantal collega’s aanstuur en begeleid. Dit gaat me goed af, maar er zijn zeker een aantal punten waar verbetering noodzakelijk is.
Mijn ambitie is om binnen afzienbare tijd ontwerpleider te worden.

“Deze eerste twee dagen hebben mij al een heel scherp beeld gegeven van mezelf. Ik kijk nu al uit naar de derde cursusdag!”

Wat wil je daar voor leren?

Mijn leerdoelen voor deze cursus zijn:

  • proactief zijn;
  • balans werk/vrije tijd;
  • “nee” zeggen;
  • kwetsbaar opstellen;
  • mezelf uitspreken.

Dit zijn de onderwerpen waar ik graag aan wil werken. Ze zullen me verder helpen om mijn ambities waar te maken en sterker in mijn werk en prive te staan.

Verfrissende training

De aanpak van de training vind ik erg verfrissend. Het is geen cursus waarbij je de hele dag naar een PowerPointpresentatie zit te kijken.

Op de eerste dag hebben we een hele middag geweid aan een paardencoachingsessie. Op de tweede dag liep ik in het bos, en luisterde ik naar de inspirerende woorden van “Stephen R Covey”. Deze twee dagen hebben mij al een veel scherper beeld gegeven van mezelf. Ik kijk nu al uit naar de derde cursusdag!

De trainers & de omgeving

Dat Hermonde midden in het bos ligt werkt voor mij enorm goed. De trainers Dineke Onderstal en Joris Heus zijn niet geheel onbekend voor mij. Ik heb vorig jaar ook een aantal persoonlijke coaching sessies mogen ervaren, die me enorm hebben geholpen. De manier waarop ze communiceren, uitleggen, onderbouwen en omgaan met de groep spreken mij enorm aan. Het daagt mij iedere keer uit om actief deel te nemen aan het programma.

“Ik word tijdens de training telkens weer uitgedaagd om actief deel te nemen aan het programma.”

Guno tijdens de paardencoaching

Wie is Guno?

Mijn naam is Guno Burgzorg. Ik ben 50 jaar oud, en woon in een klein dorp, genaamd Driel. Sinds 2,5 jaar ben ik werkzaam bij GMB Opheusden. Een dynamisch bedrijf, waarbij je vrijheid, maar ook verantwoordelijkheden krijgt. GMB is een familiebedrijf en dat merk je in alles. Mijn functie binnen dit bedrijf is werktuigbouwkundig engineer. Een uitdagende functie die heel veel raakvlakken heeft met andere disciplines. Denk b.v. aan civiel, infra en elektra. Kortom veel afstemmen, communiceren en elkaar scherp houden. Dat zijn ingrediënten die in deze onderneming passen. Ik ben een echte teamspeler, die voor het resultaat gaat.

Waar sta je aan het einde van de training?

Na afronding van deze training heb ik duidelijk hoever ik ben met mijn leerdoelen, en wat ik kan doen om er aandacht aan te blijven geven. Daarnaast is dit een mooie stap in de richting om uiteindelijk ontwerpleider te worden!

Verbinden met Guno op LinkedIn

Zelf aan de slag!

Wil je meer weten over de training? Benieuwd naar wanneer het volgende traject start? Kijk op deze pagina:

Geef een reactie