Jarno doet mee aan het persoonlijk leiderschapstraject dat gestart is in september 2019. Samen met zeven andere deelnemers gaat hij een halfjaar aan de slag. Kritisch naar jezelf kijken, experimenteren met verschillende inzichten en aanscherpen van leiderschap.

Wat is de reden dat jij een persoonlijk leiderschapstraject doet?

Ik ben ongeveer 1,5 jaar HR manager en geef leiding aan mijn team. Ook maak ik deel uit van het MT. Dat betekent: Sterk staan, een eigen visie uitdragen en aanspreken waar nodig. En dat is nieuw voor mij. Daarom wil ik mij zelf verder ontwikkelen als persoon en als leider.

“De visualisatie oefening van mijn eigen afscheid heeft me enorm geraakt. Ik weet nu wie en wat echt belangrijk is in mijn leven. Daar wil ik voor gaan.”

Hoe heb je de dagen tot nu toe ervaren?

De dagen vliegen voorbij. Dit komt door de leuke groep mensen waar ik de training mee volg. En vanwege de zeer goede, variërende lesstof en opbouw van de training. De eerste twee dagen waren vooral gericht op het ontdekken wie ik nu zelf ben en wie ik wil zijn. De derde dag was vooral gericht op de ander. Hoe en wie is de ander?

Dineke en Joris zijn ervaren, kundige en persoonsgerichte trainers die zich volledig inzetten en de ruimte geven om mezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast vind ik de locatie midden in het bos enorm inspirerend.

Beginnen met het einde voor ogen: Wat voor mij écht belangrijk is

Tijdens de tweede dag begonnen we met een “simpele” visualisatie oefening, waarbij Joris een verhaal vertelde waarin ons eigen afscheid centraal stond. Dit raakte mij erg, vanwege het overlijden van mijn moeder en liet mij nog meer zien hoe dierbaar mijn vrouw en kinderen voor mij zijn. En zeer zeker ook mijn eigen familie en mijn schoonouders. Dit vond ik een hele waardevolle oefening.

Wat op mij ook veel impact heeft gehad is de paardencoaching. Ik heb zelf niets met paarden, maar het heeft mij wel degelijk duidelijke inzichten gegeven in mijn handelen en mijn zelfvertrouwen.

Waar zou jij over een halfjaar willen staan?

Ik wil over een half jaar een man zijn die meer zelfvertrouwen heeft. Die keuzes durft te maken en proactief is. Iemand die zich bovendien verder heeft ontwikkeld als een krachtige leider en het HR beleid van ADS groep heeft neergezet en daarop kan sturen.

Verbinden met Jarno op LinkedIn

“Wat mij heeft overtuigd om voor Hermonde te kiezen? De manier waarop Dineke en Joris de persoon centraal stellen en er gezamenlijk alles uit willen halen. Ze respecteren iedereen en geloven in de persoon.”

Zelf aan de slag!

Wil je meer weten over de training? Benieuwd naar wanneer het volgende traject start? Kijk op deze pagina:

De groep van Jarno na de derde trainingsdag

Geef een reactie