We genieten van wat we doen hier bij Hermonde

Wij begeleiden en ondersteunen organisaties, teams, leidinggevenden en medewerkers in het realiseren van opzienbarende resultaten. Positiviteit is het sleutelwoord voor de werkwijze en de ambitie die wij graag neerzetten. Organisaties en de mensen die daar in werken laten floreren, dat is wat ons drijft.

Dat doen we in-company, maar voornamelijk op onze eigen trainingslocatie in Bennekom, prachtig gelegen midden in het bos. Daar kunnen we in een ontspannen setting met groepen samenwerken om tot ongekende inzichten te komen.

Dineke, Cindy, Joris, Marloes en Joyce trainen, coachen en adviseren. Daarnaast hebben we een fantastisch team van gastvrouwen onder leiding van Sabeth om te zorgen voor een gastvrije sfeer.

We hopen je binnenkort hier te mogen verwelkomen, zodat je het zelf kan ervaren. Welkom leider, in het wellnessoord voor jouw ontwikkeling.

Onze werkwijze

In onze trainingen en coaching besteden we vooral aandacht aan bewustwording en reflectie van persoonlijkheid, mindset en competenties. Onze overtuiging is dat een ieder de potentie heeft om zich te ontwikkelen. Daarbij gaan we uit van dat wat er al is. Het uitgangspunt is dan ook datgene dat een persoon (bewust of onbewust) al in zich heeft in plaats van wat het zou moeten zijn. Dat maakt het leren aangenaam en de succesfactor veel groter.

Lees meer over onze werkwijze…

Dineke Onderstal

Eigenaar / trainer / coach / adviseur

Cindy Hermans

Eigenaar / trainer / coach / adviseur

Joris Heus

Trainer / coach / adviseur

Joyce Senders

Trainer / coach/ adviseur

Marloes Swinkels

Trainer / coach / adviseur

Sabeth Miedema

Locatiemanager

Nicole van Alfen

Medewerker Kernteam

Janka Wien

Gastvrouw

Jeannet van Lent

Gastvrouw