We genieten van wat we doen hier bij Hermonde

Wij begeleiden en ondersteunen organisaties, teams, leidinggevenden en medewerkers in het realiseren van opzienbarende resultaten. Positiviteit is het sleutelwoord voor de werkwijze en de ambitie die wij graag neerzetten. Organisaties en de mensen die daar in werken laten floreren, dat is wat ons drijft.

We leveren graag maatwerk. Dat wat jouw organisatie nodig heeft op het gebied van leiderschap, cultuur en/of samenwerken. In teamverband of individueel, we begeleiden in wat passend is bij het gewenste doel. Dat doen we voornamelijk op onze eigen locatie in Bennekom, prachtig gelegen midden in het bos. Daar kunnen we in een ontspannen setting samen tot ongekende inzichten te komen.

We hopen je binnenkort hier te mogen verwelkomen, zodat je het zelf kan ervaren.

Welkom leider, in het wellnessoord voor jouw ontwikkeling.

Onze werkwijze

In onze trainingen en coaching besteden we vooral aandacht aan bewustwording en reflectie van persoonlijkheid, mindset en competenties. Onze overtuiging is dat een ieder de potentie heeft om zich te ontwikkelen. Daarbij gaan we uit van dat wat er al is. Het uitgangspunt is dan ook datgene dat een persoon (bewust of onbewust) al in zich heeft in plaats van wat het zou moeten zijn. Dat maakt het leren aangenaam en de succesfactor veel groter.

Lees meer over onze werkwijze…

Dineke Onderstal

Eigenaar / trainer / coach / adviseur

Cindy Hermans

Eigenaar / trainer / coach / adviseur

Vincent Sark

Trainer / coach / adviseur

Wilma Müller

Trainer / Coach / Adviseur

Christiaan van den Berg

Trainer / Coach / Adviseur

Marloes Swinkels

Trainer / Coach / Adviseur