Wil je weten of een training in persoonlijk leiderschap wat voor jou is? Dan nodigen we je graag uit naar de preview middag op woensdag 1 juli a.s. te komen.

Wat kom je te weten?

Je hebt aan het einde van de middag een goed beeld over hoe wij trainen en wat je kunt gaan leren in het complete half jaartraject.

Ook zul je een gevoel en een beeld krijgen bij wat voor impact het traject op jou kan hebben. Je kunt dan zelf de keuze maken of je daar klaar voor bent.

Je maakt kennis met aspirant-deelnemers die ook nieuwsgierig zijn.

Wat ga je doen?

Wees gerust; we stoppen je niet vol met informatie via ellenlange powerpoint presentaties. Je gaat samen aan de slag met de andere deelnemers. Theorie wordt afgewisseleld met veel experimenteren en doen. We nemen je mee in de volgende elementen:

  • Hoe kijk jij naar de wereld?
  • De kracht van een eerste indruk;
  • Je komt erachter hoe jij samenwerkt in een groep.

Dat doen we met inzichtgevende modellen, leuke opdrachten en veel interactie met de groep.

Wat bieden we?

Wij willen jou graag terugzien in september om het hele traject met ons te doorlopen. Daarom stoppen we zoveel mogelijk in deze middag om jou geven we je 5% korting op het traject indien je binnen twee weken besluit om mee te doen!

Uiteraard is de deelname aan de middag geheel vrijblijvend. Besluit je nog niet mee te doen, dan heeft deze dag je in ieder geval een aantal mooie inzichten opgeleverd.

De omgeving

Je gaat op onze locatie in Bennekom aan de slag met andere geïntereseerden in het traject. Je wordt een middag begeleid door twee trainers. Koffie, thee en een borrel achteraf worden verzorgd.

Praktische informatie

Kosten
De deelname aan de middag is gratis en vrijblijvend!

Datum
woensdag 1 juli a.s.

Tijden
13:30 – 16:30 uur

Locatie
Hermonde, Bornweg 12B, Bennekom

Aanmelden en reserveren

Reserveer je plek voor de ze verkenningsmiddag! Geef in de opmerkingen aan dat je reserveert voor de verkenningsdag. Dan nemen wij contact met je op.