Ons logo: Project Positief. Een initiatief van Hermonde, academie voor leiders.

Jouw dagelijkse dosis positiviteit verspreiden we via Instagram, LinkedIn en Facebook. Volg ons en doe mee! Verspreid de boodschap verder door te delen via #projectpositief.

Hoe blijven we positief in deze situatie? Kunnen we hier sterker uit komen?
De bijzondere situatie waar we nu allemaal door de corona-crisis in zijn gekomen, vraagt nu om een bijzondere mindset. Fysiek contact is niet mogelijk. ‘Social distancing’. Terwijl we juist nu nabijheid nodig hebben.
Daarom lanceren wij Project Positief! Wij houden van contact. Wij willen op afstand nabij zijn. Positiviteit is ons fundament bij Hermonde, dus die gaan we laten stromen via #projectpositief. Dat zal ons op de been houden. Dat geeft de burger moed. Dat is het zonnebloempje in donkere tijden. Spreid de positiviteit via #projectpositief! Doe je mee?

Het Project Positief was al een tijdje in de maak. Wat de originele insteek van dit project is lees je hier hieronder.

Waarom de zonnebloem?

Sowieso natuurlijk omdat bloemen mensen opfleuren. En bloemen houden van mensen 🙂
Maar er is een diepere reden: we schreven er al eerder over (lees het hier) maar een zonnebloem draait met de zon mee. Van oost naar west. Het natuurverschijnsel wordt ‘Heliotropisme’ genoemd.

Onderzoek toont aan dat alle levende wezens de neiging hebben zich te bewegen in de richting van positieve energie. In de richting van wat leven geeft, in plaats van wat leven neemt. Dat is de onderliggende theorie van positief leiderschap. Door een positief klimaat, positieve relaties en positieve communicatie te stimuleren worden bovengemiddelde resultaten gerealiseerd.
De zonnebloem staat voor ons dus symbool voor positiviteit.

Project Positief: het origineel.

Met dit project willen we meer bewustwording in organisaties teweeg brengen.
Positiviteit is al jaren hét fundament voor alles dat we doen bij Hermonde. We hebben er ons levenswerk van gemaakt om meer positiviteit in organisaties te brengen. Niet alleen omdat het gewoon zo lekker werkt voor iedereen, maar omdat we er een rotsvast geloof in hebben dat meer positiviteit ook daadwerkelijk leidt tot betere resultaten. Er is namelijk robuust en wetenschappelijk bewijs, dat positiviteit in organisaties gunstig uitwerkt op de productiviteit en winstgevendheid. Ook komt het de kwaliteit, innovatie en de loyaliteit van klanten zeer ten goede. Die kans moeten we dus zeker niet laten liggen. Hermonde levert graag met u het bewijs, dat het bewust en gefundeerd aansterken van positiviteit ook in uw organisatie leidt tot gemotiveerde medewerkers en betere resultaten.

Een selfie met het Hermonde team

Wie wij zijn?

Wij zijn Hermonde, de Academie voor Leiders. Wij zijn, net zoals zovelen, stilgelegd door het corona-virus. En dat heeft ons doen besluiten om juist nu positiviteit te verspreiden.

Wij zijn natuurlijk nog steeds de Academie voor Leiders. Wil je in contact komen met ons, dan kan dat natuurlijk!

Jouw dagelijkse dosis positiviteit!