Gemiddeld spenderen we 90.000 uren van ons leven aan werk. Dat is een groot deel van je leven; reden genoeg dus om die tijd met zoveel mogelijk plezier en voldoening uit te voeren. Toch blijkt uit studies dat wereldwijd 80% van de mensen zich ontevreden voelt op hun werk. Dat kan absoluut anders!

Hoe?

Door zelf controle te nemen over je (werkzame) leven. Het is onze passie om jou meer positiviteit en plezier te laten beleven op de werkvloer en daarmee ook in jouw priveleven. Persoonlijk leiderschap gaat precies daarover. Door leider te worden over je eigen leven. Aandacht geven aan hoe je dingen doet.

“Leiderschap is geen eenmalige ervaring. Het is een doorlopend proces; je houdt voortdurend je koers en je waarden voor ogen en je probeert je leven daarop af te stemmen.”

Stephen R. Covey

Aandacht voor jou

Gericht op positiviteit

Beproefde aanpak

Wat bieden we?

Onze training Persoonlijk Leiderschap geeft een stevige impuls aan jouw persoonlijke leiderschap. Het traject duurt een half jaar en geeft je levensveranderende inzichten over wie jij bent en hoe jij met jouw omgeving omgaat. Je kijkt tijdens deze trainingsdagen kritisch naar jezelf, experimenteert met verschillende inzichten en modellen en scherpt aan hoe jij mensen wilt aansturen. Het programma biedt ruimte om te reflecteren, te sparren en vooral te leren van jezelf en van anderen. Zo haal je uiteindelijk de beste resultaten uit jezelf én uit je medewerkers.

Wanneer?

De eerstvolgende training start op vrijdag 11 september 2020. Wil je al eerder een voorproefje? Dat kan tijdens de preview middagen.

De training

In onze zesdaagse training geven we intensief aandacht aan de volgende drie gebieden:

 1. Ik als leider – Hoe krijg jij je werk effectief geregeld? Wat voor een leider ben jij?
 2. Ik en de ander – Hoe communiceer jij effectief met de ander? Ons dagelijkse werk bestaat voor het allergrootste deel uit communiceren. Leer hoe je jezelf kunt uitspreken, de ander kunt aanspreken en kunt coachen.
 3. Ik en mijn omgeving – Hoe sta jij voor een groep? Hoe zorg je voor een effectief team? 

Je gaat aan de slag met 9-12 andere deelnemers en zult intensief met hen samenwerken, tijdens de training en daarbuiten. Doordat we met zo’n kleine groep trainen, krijg je de aandacht die je verdient.

De trainers

De trainer(s) geven je geen antwoorden, maar dagen je uit en stellen vragen die ervoor zorgen dat ernnieuwe inzichten en ideeën bij jou kunnen ontstaan. Door het ‘out of the box’ denken krijg je inzicht in je eigen drijfveren en gedrag.

Gratis intakegesprek

Wil je graag meer weten over de training Persoonlijk Leiderschap en bespreken of deze bij jou past? Vraag vrijblijvend een intakegesprek aan.

Deelnemers aan het woord

Ben je benieuwd naar wat de deelnemers zeggen en wat de redenen waren om te starten met het persoonlijk leiderschapstraject?

Guno Burgzorg, werktuigbouwkundig engineer bij GMB Civiel
Guno Burgzorg, werktuigbouwkundig engineer bij GMB Civiel
Jarno Beltman, HR manager bij ADS groep
Jarno Beltman, HR manager bij ADS groep
Jan van Eijndhoven, senior medewerker grafische diensten Provincie Noord-Brabant
Frank Brands, Senior administrator - Provincie Noord Brabant
Frank Brands, Senior administrator - Provincie Noord Brabant

Ingrediënten

Jouw doelen

Overtuigingen

Covey

horse-icon

Paardenreflectie

Hersey & Blanchard

Professionele trainers

Communicatie

Heerlijke catering

LIFO

Hoe gaan we te werk?

Onze overtuiging is dat iedereen de potentie heeft om zich te ontwikkelen.
Daarbij gaan we uit van dat wat er al is. Het uitgangspunt is dan ook datgene dat een persoon al in zich heeft in plaats van wat het zou moeten zijn. Dat maakt het leren aangenaam en de succesfactor veel groter. Onze pragmatische insteek maakt dat we de theorie goed laten aansluiten bij jouw praktijksituaties, zodat ze meteen toepasbaar zijn en daarmee extra waardevol voor jou worden.

Individuele ontwikkeling in een groep

Je gaat je individuele ontwikkelingsproces door, waarin je je gesteund en begeleid voelt door de trainer en de groep. Er vinden gemeenschappelijke werkvormen plaats en individuele. Je leert niet alleen van je eigen ervaringen, maar ook van de ervaringen van de andere deelnemers uit de groep.

Optimale omstandigheden

Wij willen graag dat je op een ontspannen, comfortabele en plezierige manier kunt reflecteren, sparren en leren. Om die reden zorgen we graag voor de meest optimale omstandigheden. Dat vind je terug in de groepsgrootte, in de locatie en de catering!

Persoonlijke invulling

Geen enkele training is precies hetzelfde. De basis staat, maar de daadwerkelijke invulling en accenten komen tot stand tijdens de training zelf. Dit betekent dat de deelnemers altijd krijgen wat op dat moment nodig is voor hun ontwikkeling.

Intakegesprek

Wil je graag meer weten over de training Persoonlijk Leiderschap en bespreken of deze bij jou past? Vraag vrijblijvend een intakegesprek aan.

Ervaringen van deelnemers

 • Fantastische training. Heel veel geleerd.

  Renske Van Kemenade-Nuijens, HR-manager bij Gerrits & Van Gulick Notarissen
 • Het was een periode vol uitdagingen, verbinding en vooral ook bewustwording. Een hele waardevolle ervaring.

  Jolanda van Dam, directeur Directeur bij SKD Stichting Kinderopvang Diemen.
 • Een fantastische training in een geweldige en gastvrije omgeving met twee geweldige trainers die er alles aan doen om van de training een succes te maken.

  Frans Brocken, manager financiën en administratieve organisatie bij Mezzo
 • Een geweldige training met veel eyeopeners. Een must voor iedere leider!

  Diana de Valk, HRM manager bij GMB
 • Hermonde academie zorgt voor prikkels tot nadenken, nadenken (reflectie) geeft inzicht, inzicht zorgt voor ontwikkeling. ‘als je het aandurft’!

  Jos Verheggen, teamleider techniek bij Refresco Benelux
 • Een goede training die je inzicht in jezelf (en ook in anderen) geeft, op een fantastische locatie. Training is mooi opgezet , grensverleggend,  verrassend en zeer leerzaam. Soms mooie confrontaties met jezelf! Zeker geen standaard in een dozijn training. Alles zeer goed begeleid door Dineke en Cindy. Twee personen  met veel kennis en ervaring  over de materie, maar altijd eerst naar de mens kijkend. Heb een hoop goed gereedschap gekregen wat ik in mijn werk maar ook privé kan gebruiken.

  René Ermers, teamleider dienstenplein bij Provincie Noord Brabant
 • Prachtige omgeving, betrokken trainers, gastvrij, professioneel en persoonlijk. Door de training heb ik niet alleen veel kennis opgedaan, maar kan ik als leidinggevende vanuit mijn eigen kracht werken en de verbinding aangaan met medewerkers. Door de vertrouwde sfeer die wordt gecreëerd en de directe en persoonlijke aanpak, heb ik mezelf beter leren kennen, waardoor ik beter gebruik kan maken van mijn sterke kanten en bewust ben van mijn minder sterke kanten. Hier ondervind ik nog dagelijks voordeel van!

  Mendie van Beek, hoofd planning en servicecenter bij Heijmans
Training Persoonlijk leiderschap Hermonde Jos
Training Persoonlijk leiderschap Hermonde René

Kosten

 • € 2.950,00* voor 6 prachtige trainingsdagen.
 • Inclusief: sessie paardenreflectie, jouw LIFO® profiel, lesmateriaal en kosten voor het uitgebreide en heerlijke arrangement op onze locatie.

* exclusief 21% BTW

Dagen 2020

Persoonlijk leiderschap – Verkenning in een middag

Wil je alvast een voorproefje op het hele traject? Doe dan mee met een van de preview middagen. Daarin ga je aan de slag met jouw persoonlijk leiderschap en kom je te weten wat het traject inhoudt en je gaat brengen.

Persoonlijk leiderschapstraject 2020/2021

 • vrijdag 11 september 2020
 • vrijdag 9 oktober 2020
 • vrijdag 13 november 2020
 • vrijdag 11 decebember 2020
 • vrijdag 15 januari 2021
 • vrijdag 12 februari 2021

Aan de slag

De eerstvolgende training start binnenkort. Je kunt nu alvast je plek reserveren!

Gratis intakegesprek

Wil je graag meer weten over de training Persoonlijk Leiderschap en bespreken of deze bij jou past? Vraag vrijblijvend een intakegesprek aan.

Meer informatie?

Wil je meer informatie op papier ontvangen. Download dan hier het pdf bestand, met meer informatie over deze training.

Locatie

Ons pand in Bennekom ligt verscholen in het bos op landgoed De Born. Het is een inspirerende locatie en een aangename leeromgeving.