Essentie van (leiderschaps)ontwikkeling

De essentie van het ontwikkelen (van leiderschap) zit in 3 elementen.
persoonlijkheid, mindset en competenties. Deze zijn wederzijds afhankelijk. Persoonlijkheid bezien we als de identiteit of het karakter van een persoon. Mindset staat voor de overtuigingen die je in de loop van je leven hebt gecreëerd. Het bepaalt hoe je naar jezelf of naar je kwaliteiten en vaardigheden kijkt. Competenties zijn eigenschappen van gedrag ( kennis, vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten). Competenties aanscherpen of zelfs nieuwe aanleren is alleen mogelijk als het past bij je persoonlijkheid en jouw mindset.

Cirkel_compleet (1)

Onze werkwijze

In onze trainingen en coaching besteden we vooral aandacht aan bewustwording en reflectie van deze ontwikkel-elementen. Dat maakt de weg vrij om écht datgene te leren dat bij jou en jouw situatie past.

Onze overtuiging is dat een ieder de potentie heeft om zich te ontwikkelen.
Daarbij gaan we uit van dat wat er al is. Het uitgangspunt is dan ook datgene dat een persoon (bewust of onbewust) al in zich heeft.
Dat maakt het leren aangenaam en de succesfactor veel groter.

We werken met een scala aan modellen, theorieën en inzichten. Die bieden een mooi fundament voor bewustwording. Onze pragmatische insteek maakt dat we de ‘theorie’ goed laten aansluiten bij jouw praktijksituaties, zodat ze meteen toepasbaar zijn en daarmee extra waardevol voor jou worden.

Wij willen graag dat je op een ontspannen, comfortabele en plezierige manier kunt reflecteren, sparren en leren. Om die reden zorgen we graag voor de meest optimale omstandigheden.

Het is een werkwijze die al bij ruim 8000 deelnemers tot verstrekkende inzichten heeft geleid. We mogen dus wel spreken van een beproefde aanpak.

Ingrediënten

Aandacht voor jou

Mindset

Humor

Smakelijk eten en drinken

Positiviteit

Professionele trainers

Beproefde aanpak

Ervaringen van deelnemers

Locatie

Ons pand in Bennekom ligt verscholen in het bos op landgoed De Born. Het is een inspirerende locatie en een aangename leeromgeving.